Ангел Сотиров
Казано на ухо/око за Съюза на слепите в България (ССБ)

Владо Радулов си връща борчове на ССБ и на Янаки Градев с лихва?
Възприел най-после за твърде справедливо предложението на Дина Желева, Владо Радулов е разбутал своите солидни спестявания, като започнал да превежда всеки месец по 100 лв. на Янаки Градев, и по 100 лв. на Съюза на слепите в България(ССБ). На десетия ССБ-конгрес старозагорската рай-ССБ-председателка остро упрекна г-н радулов, че през неговото тригодишно зампредседателстване почти нищо съществено не е свършил, и че трябва да върне получените пари като зампредседател – една част на ССБ, другата половина на председателя Градев, който бил вършил и работата на своя злополучен заместник. Магистърът по икономика и кандидат-юрист Недко Недев бил изчислил, че при минимална годишна лихва от 1.5 % дългът на софийския професор към ССБ и към председателя Градев за тези две десетилетия бил набъбнал тройно, но авоарите на бившия зам изглежда щели да стигнат за погасяване на тези стари борчове.

Велик Атанасов си леел куршум против уплахи
Според почти добре осведомени източници великия Велик Атанасов всеки месец си леел куршум за преодоляване на страха си от спрягания за върла негова конкуренция Георги Генов. За тези терапевтични процедури, на регионалното величие се налагало да пътува стотици километри, ако някой му известял за по-добър куршумолечител. С наближаване наССБ-изборите през 2010-а година страховата невроза на пловдивския лидер сякаш яко се задълбочавала и той пръскал сума пари и ценно време за оловната терапия.

Софийски ссб-организации вкупом щели да минават към “Атака”
Репортери на “Казано на ухо” почти с голяма сигурност научили, че две от седемте софийски ССБ-организации в най-близкото бъдеще уж вкупом щели да минават към партия “Атака”. Най-вероятната причина за този оригинален протест изглежда е доста емблематичния(не казваме мафиотски) прякор Пашата на техния регионален лидер Асен Алтънов, избран преди две години. Репортерите ни са силно озадачени от порива към този необичаен протест на организациите, като се има предвид големите активности, манифестирани от Пашата, десетките хаири за софийските сесебейци, почти светкавично извършени през тези 20 месеца от новоизбрания ССБ-лидер с това сякаш малко смущаващо прозвище. Със сигурност може да се твърди, че към този твърде краен протест бунтарите не са тласнати нито от не съвсем перфектния български език на Пашата, нито пък използването от него на по-скъпи дезодоранти, а наистина може би от неговото доста знаково никнаме.

Асен Алтънов и Велик Атанасов – изографисани на холова стена
В израз на дълбока признателност, Кадир Моллабекиров е поръчал на много известен пловдивски художник върху най-голямата си холова стена да бъдат изографисани портретите на Асен Алтънов и Велик Атанасов, лобирали яко за получаването на апартамента му. Кадир и неговата съпруга Емигюл след почти двайсетгодишно изгнание са решили да се завърнат в любимото отечество. И двамата рай-ссб-председатели ходатайствали изглежда много успешно пред когото трябва, за да могат репатриантите веднага да се снабдят със сносно жилище. И възвращенците им се отблагодаряват, като настаняват пожизнено своите благодетели на най-личното място в своя нов дом.

Upload 1 apr 2009

Обратно на предходната страница.

Обратно на заглавната страница.
http://bezmonitor.info